Shadowboxx


Rate This Concept Now!

Designer: Tom Kundig

Category: Architecture

Year: Present-2020

Overview: Composed of several elements—living space, bathhouse, and private guest room—Shadowboxx sits in a natural clearing created by the strong winds that force back the trees from the rocky bank. The swept-back roof form reinforces the structure’s deference to its windy site.

Visit This Concept At Shadowboxx

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s