Forest Station


Rate This Concept Now!

Overview: This unique architectural undertaking draws inspiration from an uncommon yet beautiful natural occurrence. Similar to how a tree’s roots will grow through and eventually divide a solid stone, the symmetrical structure features a wood-clad section situated directly in the center of a larger concrete framework. Not coincidentally, the tree-inspired building serves as a forest trekking station and sits right at the top of the canopy line, giving full visibility of the woodland area.

Designers: Naser Nasiri & Taher Nasiri

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s